Lisätietoa

Tältä sivulta löydät lisätietoa aiheeseen liittyen, sekä tietoa tästä sivustosta.

Lisätietoa

Tältä sivulta löydät lisätietoa aiheeseen liittyen, sekä tietoa tästä sivustosta.

Muista ainakin seuraavat asiat:

  • Perehdy itsekin huolella papukaijojen vaatimuksiin sekä omaan lajiisi. Voit aloittaa opiskelun helposti alta löytyvien nettisivujen avulla.
  • Internetissä on saatavilla valtavat määrät vanhentunutta tai muuten haitallista tietoa (erityisesti monet Yhdysvaltalaiset sivustot). Käytä vain turvalliseksi todettuja lähteitä.
  • Jos et ole jostain asiasta aivan varma, kannattaa etsiä lisää tietoa ja kysyä apua. Esimerkiksi Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n keskustelupalstalta löydät muita harrastajia.

Lisätietoa papukaijoista

Alla listatuilta sivustoilta voit löytää lisätietoa papukaijoista, niiden pitämisestä lemmikkinä sekä papukaijojen ostamisesta. Jos olet vasta aloittamassa harrastusta, etkä ole vielä lukenut kyseistä tekstiä, kannattaa aloittaa lukemalla Papukaija.fi-sivustolta löytyvä ”Papukaija lemmikiksi?”.

Yleistietoa papukaijoista

Seuraavilta sivuilta löydät lisätietoa papukaijojen pitämisestä lemmikkinä sekä hyvien olojen tarjoamisesta niille.

Paikkoja ostaa papukaijoja

Seuraavista paikoista löydät myynnissä olevia papukaijoja.

Apua ja vastauksia kysymyksiin

Jos sinulla on jotain erityisiä kysymyksiä tai tarvitset muuten vain neuvoja.

Muita hyödyllisiä linkkejä

Muuta hyödyllistä tietoa lemmikkilintujen kauppaan liittyen.

Takaisin ylös


Tietoa tästä sivustosta

Myydään Papukaija -sivusto on yhden harrastajan ideasta lähtenyt ja hänen toteuttamansa sivusto, jonka tavoitteena on jakaa tietoa siitä, miten varsinkin aloitteleva harrastaja voisi tunnistaa eettisesti toimivan kasvattajan ja saada tältä terveen linnun.

Sivustolla on yksi tarkoitus: auttaa papukaijan ostajaa välttämään epäeettiset myyjät. Idea sivuston perustamiseen syntyi tarpeesta: monet harrastajat törmäsivät säännöllisesti tarinoihin samoista epäeettisesti toimivista kasvattajista ja myyjistä. Koska emme pysty tekemään ”mustaa listaa” tietyistä kasvattajista ilman pelkoa oikeudellisista toimista, sekä koska uusia yrittäjiä tulee ajoittain vastaan, paras tapa on antaa ostajalle työkalut myyjän toiminnan arviointiin.

Myydään papukaija -sivuston taustalla on yksi suomalainen lemmikkilintuharrastaja: Jarmo Tuutti.

”En saa sivustolle ulkopuolista rahoitusta. Etusivulla näkyvät kumppanit ovat suostuneet edistämään tämän sivuston näkyvyyttä jollain tavalla.

Sivuston nimi ”Myydään papukaija” syntyi, kun huomasin ihmisten hakevan tällä termillä tietoa hakukoneista. Tavoitteenani oli saada sivusto näkymään näissä hauissa, sillä näin yleisillä hakutermeillä lintuja etsivät henkilöt eivät usein ole tietoisia saatavilla olevasta tiedosta.

Olen toteuttanut sivuston kokonaan itse, sekä kirjoittanut suurimman osan sivuston sisällöstä. Sivuston taustalla toimii Joomla-sisällönhallintajärjestelmä. Kiitos avusta logon kanssa Anni Pohjalle, joka piirsi sen linnun.

Jos haluat lukea minusta lisää, olen kirjoittanut lyhyen esittelyn itsestäni Papukaija.fi-sivustolle.”

Jarmo Tuutti

Sivuston ylläpitäjä ja valkokakadu (joka ei ole oma lintu tosin).

Takaisin ylös


Yhteydenotto

Saat sivuston ylläpitäjään yhteyden yhteydenottolomakkeella, jos haluat antaa palautetta tai kehitysehdotuksia. Otan mielelläni rakentavaa palautetta sivustoon ja sen toimintaan liittyen.

Toimivan yhteydenottolomakkeen löydät Papukaija.fi-sivustolta täältä.

Huom! Tällä sivustolla ei myydä papukaijoja. Ei siis kannata kysyä, voinko laittaa ilmoitusta myytävästä linnustasi tänne. Jos haluat ilmoittaa myytävästä linnustasi, vieraile Lemmikkilinnut Kaijuli ry:n foorumilla.

Takaisin ylös